Gode dåbsgaver

Leder du efter en god gaveidé til barnedåben, er her en lille shoppingguide til at finde den helt rigtige dåbsgave. Mange vælger at give en personlig gave til dåbsbarnet, hvor barnets navn eller billede bliver brugt, men hvis du ikke har lyst til det, eller vil være sikker på, at gaven kan byttes, kan du se her, hvilke andre gode gaveidéer til barnedåben der findes:

Store gaver til barnedåben: ca. beløb: 400-1000 kr.

Wallstickers til børneværelset: Mange vælger at dekorere børneværelset med wallstickers. De er nemme at sætte op og skifte ud og så liver de et børneværelse op. En meget populær dåbsgave er “Elefantens Vuggevise” som wallsticker, lige til at klæbe op, så Mor kan huske teksten.

Sov Sødt lille Jumbo Wallsticker

Wheely Bug. Stort barnedåbs gavehit til små børn. Køretøj udformet som f.eks. en mariehøne, der bidrager til den motoriske udvikling.

wheelybug

Bobles Tumlemøbler: Tumledyrene er gode til leg, og børnene kan bruge dem som skammel og til at lave balanceøvelser på.

daab1

Sansegynge: Stor rund gynge skabt til sansemotorisk leg. Indendørs og udendørs model.

sansegynge

Små gaver til barnedåben: ca. beløb: 100-400 kr.

Søde gaveideer Milledille har et af nettets største udvalg af søde gaveideer til barnedåben, børnefødselsdagen mm. De har bl.a. nogle rigtig søde spisesæt, anderledes tøjdyr og sødt legetøj.

spisesaet

Melaminkrus til pige el. dreng Den kendte RICE malaminkvalitet i små krus i børnestørrelse er en populær gave til barnedåben. Fås i sampak med seks stk. i hhv pige- eller drengefarver. Set hos Boxdelux.dk

rice melamin hos boxdelux

Børneplakater

brobrobrille børneplakat

Aurea Living har de sødeste postkort og børneplakater i farverig eventyrstil med motiv og tekst fra kendte danske børnesange. Se f.eks. plakaten til børneværelset  med “Se min kjole” eller “Bro Bro Brille”.