Julegaveguide Baby&Børn

Selvfølgelig skal babyer og børn også have julegaver, det er en fryd at se de små pakke gaver op med julelys i øjnene. Og godt nok er det julemanden, der kommer med alle julegaverne, men hvis nu han skulle have problemer med GPS’en, er det jo godt at have en gave i baghånden. Vi har har samlet en række julegave ideer til de helt små babyer og tumlingerne (Fra 0-3 år)

Børneplakater

puff

Hos Aurea.dk har de et stort udvalg af smukke børneplakater, som man ikke finder andre steder. Se eventyrplakaterne eller plakaterne med børnesange

Legetøj

Netgiraffen har et meget stort udvalg af anderledes legetøj. Og de har også de kendte mærker som Lego, Barbie og Fisher Price.  Overskueligt inddelt efter alder, så det er nemt at finde den helt rigtige julegave.

hoppedyrLegetøj hos Netgiraffen

Tøj

Tumlingerne vokser så hurtigt ud af deres tøj, og forældrene vil sikkert sætte stor pris på, at julegaverne under træet indeholder børnetøj. Børnetøj kan med stor fordel shoppes på nettet, og der er et hav af onlinebutikker. En af de største og ældste børnetøjsbutikker på markedet er Linsu & Lotta. En god julegaveide til børnene under 1 år er sparkedragte. Piger på to vil gerne have prinsessekjoler og drenge på tre år vil gerne have seje prints på deres t-shirts.

wheatBørnetøj

DVD tegnefilm

Børn skal ikke være ret store, før de fanger hvordan en tegnefilm sættes på dvd’en. Og små børn har ofte glæde af, at sidder og slappe af i 20 minutter med yndlingstegnefilmen, når de kommer hjem fra vuggestue eller børnehave. For de 1-2 årige er en serie som Postmand Per og Pingu et god ide til julegaven. For drenge og piger på 2+ er Rorri Racerbil, Thomas Tog, Robotter og Rasmus Klump godt bud på julegaver. Og de kan alle købes hos Saxo lige her:

dvdDVD tegnefilm

Børnebøger & Eventyr

Børn ELSKER eventyr, også selv om de er for små til endnu at forstå meningen. Så nyder de i stedet tonen, billederne og nærheden i det at få læst en historie. Alle børn bør have en samling med HC Andersens eventyr, og det er en rigtig god julegaveide. Kan købes lige her:

eventyrHC Andersens eventyr