Pakkekalender til jul

Pakkekalenderen og forventningens glæde:

Når børnene slår øjnene op onsdag d. 1. december, vil de allerfleste stryge ud af sengen, suse hen til julekalenderen og finde låge nr. 1. Sådan har det været i mange år, og heldigvis er der ingen grund til at ændre dette “adfærdsmønster” trods nymodens teknologi og anden form for “støj”. Udover julekalenderen bruger mange familier dagene i december til at forkæle ungerne lidt ekstra. Rundt omkring i børnehaver og skoler ses ofte pakkekalendere, der bugner af indpakkede gaver, og samme tendens ses tit i de små hjem, hvor børnene længselsfuldt og nysgerrigt kigger på den veltilrettelagte pakkekalender: “Hvad mon gemmer sig bag indpakningspapiret i dag?”. En pakkekalender er i sandhed noget børn elsker.

pakkekalender

Julen varer længe…

Imidlertid lider mange forældre store kvaler, når der skal foretages indkøb til den traditionsrige pakkekalender. Det kan være svært år efter år at finde på gode og sjove gaver til børnene, som ikke må være for dyre. Samtidig er det ikke ualmindeligt, at der er flere børn i familien som skal beriges med småpakker, og hele denne decemberhygge løber hurtigt op i adskillige hundrede kroner.

Her kommer lidt inspiration til dig, der skal ud og købe pakkekalender og julekalender:

Malebøger, Julesokker, Slik, Blyanter, Madkasse, figurer, puslespil, spil, legetøj til badet, bøger, cd’er med børnemusik, uroer, yoyo, tøjdyr, glansbilleder, klistermærker, hoppebold, kageforme, tusser, modellervoks, spillekort, nøglering, pung.