Gaveideer til Mors Dag

Mors Dag er en rigtig hyggelig tradition, hvor hele familien sætter en dag af, til at udtrykke deres taknemmelighed for moren i familien.

Vi har her lavet en guide til de gode Mors Dags gaver. Både de gaver der koster penge, og de gaver du selv kan lave.

Gaver til Mors Dag:

Blomster:

Den evige gave klassiker til Mors Dag og noget du aldrig helt går fejl af.

Bestil hos Euroflorist

Blomster til Mors Dag

Miniferie

Man kan altid bruge en miniferie, og hos DTF travel kan du finde et godt tilbud på en hyggelig miniferie på en dansk kro eller hotel. Prøv f.eks. at finde et ophold på et hotel med wellness afdeling, så Mor kan blive forkælet lidt. På Mors Dag kan du så give hende en brochure fra hotellet du har valgt.

miniferie1

Chokolader

Chokolade er altid et hit i Mors Dags gave! Sv. Michelsen laver noget rigtigt lækkert chokolade og en af deres Krone Æsker med fyldte chokolader vil nok gøre Mor glad.Sv. Michelsens webshop

Mmm Chokolade

 

VISKESTYKKER

Et par nye viskestykker er også en god gaveidé. Kig på Boxdelux.dk der har et stort udvalg af viskestykker i både klassisk og den farverige stil viskestykker

Smykker

Smykkegave.dk har et kæmpe udvalg af lækre, trendy og klassiske smykker, og helt sikkert også noget din Mor vil elske. Du kan også bestille og få sendt direkte til Mor. En super Mors Dags gave der holder længe. Smykkegave

Øreringe

Medalje til Mor

Hos PK Andersen kan man bestille medaljer, som man kan give til dem der fortjener at blive værdsat. Bestil en kærlighedsmedalje til Mor i Mors Dags gave. Medalje til mor

Medalje

Middag på restaurant

En god middag, lidt godt selskab og en chauffør, så Mor kan tage et glas vin til maden. Så er den hjemme. Book en aften på Mors yndlingsrestaurant eller find en ny. Du kan evt. finde en restaurant på gavekortet.dk, og give hende et gavekort til en god restaurant oplevelse på Mors Dag.

God Middag

Gaver til Mors Dag du selv kan lave:

Her har vi samlet en række idéer til gratis eller billige Mors Dags gaver, som du snildt selv kan lave til din mor. Måske er det endda dem, din mor vil blive allermest glad for at få?

Hjemmelavet gavekort

Lav nogle hjemmelavede gavekort til din mor, med det du ved, hun vil blive glad for at få hjælp til. Det kan være en shoppetur, en gang vinduespudsning, en biograftur, hjælp til maling af stuen, fældning af træer i haven – hvad som helst hun har nævnt i årets løb, at hun godt kunne bruge hjælp til. For det har du selvfølgelig noteret 🙂 Husk at sætte datoer på gavekortene, det forpligter!

Gavekort

Morgenmad på sengen

Giv Mor en god start på dagen med en bakke fyldt med gode sager. Lad hende sove længe, og væk hende med en bakke fyldt med brød, oste, diverse pålæg, røræg, bacon, kaffe, juice og en langstilket rød rose. En god start på Mors Dag.

Morgenmad på sengen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Middag på “restaurant”

Inviter din mor på “restaurant” hjemme ved dig selv og disk op med det bedste du har lært af kogekunst. Og lad din mor nyde at slappe af ved et pænt dækket bord, og spise et måltid mad, som andre har tilberedt. Lav et pænt hjemmelavet gavekort og sæt en dato på.

"Restaurant"

Blomster fra haven:

En buket blomster fra haven kan være mindst lige så pæne som en buket fra blomsterhandleren. I maj er der bl.a. masser af pæne grene på buskene, nyudsprungne bøgegrene, tulipaner osv. som du kan lave pæne buketter af. Eller bind en mælkebøttekrans. Den holder ikke så længe, men den er smuk så længe det varer. Pak ind i cellofan og pynt med bånd.

Blomstrende Æbletræ

Hjemmelavet kage

Lav en chokoladekage og pynt den med hvid glasur. Skriv så en sød besked til din mor med farvet glasur.

Hjemmelavet kage

Fotocollage

Find alle dine bedste billeder af dig selv og din Mor.Tag kopier af dem og sæt dem sammen i en collage og ram dem pænt ind. En hjemmelavet gave til Mors Dag, der sikkert vil give fugtige øjne.

morsdag